Legally Blond keert terug naar Vlaanderen

Melissa Verhulst

, Musical

Arte del Sueño is een Harelbeeks theaterensemble dat verbonden is aan de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans ‘Peter Benoit’. Het bruisende gezelschap telt meer dan 80 acteurs, dansers, koorleden, muzikanten en figuranten.

Na het grote succes van Belle en het Beest schotelen zij u met plezier een nieuwe musical voor. Dit keer verlaten ze de gekende Disneyroute en duiken  ze met volle goesting in de extravagante, neonverlichte wereld van Broadway. Haal uw jazzhands alvast boven want in december en januari ’16-’17 overheerst Legally Blonde de straten van Harelbeke!

Ze volgen het verhaal van de hoogblonde Elle Woods, die een rechtenstudie aan Harvard begint om de liefde van haar leven, Warner Huntington III, terug te winnen. Op het eerste gezicht een verwende en naïeve Malibu Barbie dus, maar vergis u niet! Deze leading lady is zoveel meer dan de zeeën van roze spulletjes en kledingstukken die haar omsingelen. De harde advocatenwereld zet haar al snel met beide pumps terug op de grond en ze ondervindt dat ze ook zonder vriendje best haar mannetje kan staan. Met behulp van haar vrienden worstelt Elle zich telkens op haar eigenzinnige, unieke en immer stijlvolle manier door de moeilijkheden die haar pad kruisen.

Ook in deze productie laten zij het geweld van hun spelers, dansers, figuranten, koorleden, decorbouwers, kleermaaksters (en ga zo maar door) op u los. En daar hebben zij Oh My God zóveel zin in!

 

Tickets en info:

Deze voorstelling speelt van 23 december tot en met 15 januari in CC Het Spoor in Harelbeke.

www.legallyblonde.be