Krachtige voorstelling ‘ Iets om van te huilen’ laat een zware indruk na

Melissa Verhulst

, Recent

Televisieacteurs Debbie Crommelinck ( Amika) en Bert Verbeke ( Thuis) laten met de voorstelling ‘ Iets om van te huilen’ zien dat ze ook kunnen schitteren op de planken. Jibbe Willems schreef het stuk speciaal voor deze acteurs. Dit emotioneel stuk gaat over liefde, verwachtingen, toekomst maar ook over waanzin.

De voorstelling gaat over een tandmodel ( Saarin)  en een gadgetman (Bruno) die in New York elkaar tegen het lijf lopen. Hij oogt een sympathieke, zelfzekere man te zijn, zij eerder een koude tante die hem eerst op een afstand probeert te houden. Ze trekken die avond met elkaar op en belanden uiteindelijk samen in bed. Na deze korte wilde nacht wijst Saarin haar one night stand af en vertrekt terug naar België. Bruno kijkt met verstomming toe wat zij hem aandoet. Na een 2tal maanden neemt Saarin terug contact op met Bruno, ditmaal heeft ze een cadeautje voor Bruno bij…

Bert Verbeke en Debbie Crommelinck dragen deze voorstelling. Je voelt dat ze al een aantal keer deze voorstelling gespeeld hebben. Ze zijn zeer goed op elkaar ingespeeld en brengen het verhaal zeer geloofwaardig over. Als toeschouwer wordt je gegooid in een rollercoaster van emoties in deze korte maar enorm krachtige voorstelling. Wanneer de voorstelling op zijn einde liep bleef het publiek eventjes stil, iedereen bleef nog met vele vragen in hun hoofd zitten.

Hoe meer je over deze voorstelling nadenkt hoe beter het telkens wordt.
Deze twee acteurs laten hier duidelijk zien dat ze meer zijn dan enkel soap acteurs.

Praktische Informatie

Meer informatie:
www.ietsomvantehuilen.be
www.vlaamsfruit.be
03 338 95 85