Ghost, de musical zet zich in voor kansarmen en slechtzienden.

Melissa Verhulst

, Musical

GHOST is een dynamische, hedendaagse poprockmusical met een aangrijpend verhaal, karaktervolle personages en muziek die niemand onberoerd laat. Dit Broadway-succes wordt voor de eerste keer naar de Benelux gehaald, en meer bepaald naar cc De kern (Wilrijk).

Verhaal: 

New York… De stad van het succes, geld en macht! In die wereldstad werkt Sam als directeur van een grootse bank. Onder hem werkt zijn beste vriend Carl, en thuis woont hij in de liefdevolle omgeving van zijn vriendin en kunstenares Molly. De drie zijn een gelukkig stel vrienden die alledrie het ideale leventje lijken te lijden. Sam heeft echter kopzorgen die hem beletten van ook een zorgeloos leven te lijden. Er zit een mol in het bedrijf die geld doorsluist, en Sam moet achterhalen wie. Daarnaast ontstaan er stribbelingen in zijn relatie met Molly. Om de één of andere reden kan Sam niet uitspreken dat hij Molly graag ziet, hoewel dat wel zo is, en dat leidt tot spanningen en onzekerheid. Op een avondje stappen worden Sam en Molly overvallen en verliest Sam het leven. Hij komt terecht in een wereld van geesten en probeert Molly duidelijk te maken wat er gebeurd is. Zo komt hij in contact met sceance Oda Mae, die zichzelf (terecht) als oplichtster beschouwd heeft, maar er plots achter komt dat ze effectief contact kan maken met geesten (zoals Sam). Op de koop toe komt Sam nog allerlei details te weten over zijn eigen dood, die zijn leven op aarde in een geheel ander daglicht plaatsen. Zo ontdekt hij onder andere dat zijn dood vermeden had kunnen worden en geen toeval was zoals hij en Molly vooreerst dachten…

 

GHOST in Concert:

Op vrijdag 9 september wordt er om 20u een concertversie van GHOST gehouden in cc De Kern. In de zaal zal een klein publiek zitten aan mensen die normaliter de weg naar musical moeilijk of niet vinden. Zo worden voor deze avond blinden/slechtzienden uitgenodigd, maar ook kansarme jongeren, gezinnen in financiële moeilijkheden, mensen in armoede,… Zij kunnen aan €2 één van onze laatste muzikale doorlopen bijwonen in het decor van de productie. In deze inkomprijs zit alvast een gratis consumptie inbegrepen voor tijdens de pauze. Reserveren kan via info@bso-producties.be .

De zaterdagmiddagvoorstelling van GHOST (17 september om 14u30) zal aan een gunstig tarief verkocht worden voor vrijwilligers van verschillende organisaties. Zo kunnen o.a. vrijwilligers van Make A Wish, Zorgbedrijf Antwerpen en Koraal VZW komen kijken met een korting van €5. Reserveren kan via info@bso-producties.be met enig bewijs van het engagement als vrijwilliger.

Tickets & info:

GHOST de musical is exclusief te zien in CC de kern te Wilrijk op 16, 17 en 18 september.

Reserveren: Via www.bso-producties.be of aan de kassa in CC de kern.