BSO – Toneel stelt het nieuw theaterseizoen voor.

Love Story, een hedendaagse, tragiromantische musical van Goodall&Clark.

Deze productie met het tijdloze verhaal van Jenny en Oliver laat niemand onberoerd… Zij een spring-in-‘t-veld muzikante, hij een ietwat stijve student rechten. Wanneer hun paden kruisen lijken ze alles behalve voor elkaar geboren, tot de vonk toevallig overslaat. Hun beide ouders staan echter niet achter de relatie en weerhouden het koppel van een zorgeloos liefdesleven. Jenny en Oliver bewijzen dat échte liefde alles overwint, tot Jenny ernstig ziek blijkt te zijn…

Dit ontroerende verhaal van Erich Segal, prachtig libretto van Stephen Clark en sublieme muziek van Howard Goodall worden tot leven gebracht door Toneel- en Musicalgroep BSO vzw. Zij brengen naar goede gewoonte deze musicalproductie met een sterke cast en live orkest.

Een ideale productie voor zij die willen meegezogen worden in een intiem en ontroerend verhaal.

Creatives
Regie & orkest: Manu Jacobs
Zangcoaching: Lies Jacobs
Choreografie: Charlotte Boeykens & Stijn Vermeylen
Peterschap: David Verbeeck

Voorstellingen
Vrijdagavond 11 SEPTEMBER 2015 20u00

Zaterdagmiddag 12 SEPTEMBER 2015 14u30
Zaterdagavond 12 SEPTEMBER 2015 20u00
Zondagmiddag 13 SEPTEMBER 2015 14u30

Locatie
CC De Kern (Kern 18, 2610 Wilrijk)

Musical, in Other Words

Een klein, gezellig en intiem project voor wie graag een andere kant van zichzelf laat zien. Sinds enkele jaren brengen we met T-Mg BSO vzw bestaande musicals die elders in de wereld reeds hun waarde bewezen hebben. Maar wat als je het begrip “musical” nu eens ontleedt en binnenstebuiten haalt? Dat is het opzet van dit project: een avond maken waarin alle elementen van musical aan bod komen, maar bijeen gesprokkeld werden van verschillende bronnen.

MUSICAL, IN OTHER WORDS is geen musical, geen theater, geen concert of geen dansvoorstelling… maar is het allemaal een beetje! De basis wordt gelegd door gezongen liederen van vroeger en nu, in het genre musical/pop. Die nummers worden solo, in duo, trio of kwartet gebracht door liefhebbers met talent, en samengesmolten in een collectieve kleine productie. De voorstelling wordt aan elkaar gespeeld door diezelfde getalenteerde liefhebbers en prachtig aangekleed met talentvolle dansers onder de vorm van onze huischoreografen.

Praktische informatie 

De voorstelling gaat door op zondagmiddag (en -avond in optie) 17 april 2016, en dat in de theaterzaal van Kunstenhuis deFeniks (Mortsel).

Audities

Inschrijven voor dit project kan binnenkort via onze website.
De audities gaan door op zondag 25 oktober en zondag 8 november, in Kunstenhuis deFeniks (Tuinzaal, Deurneleitje 6, 2640 Mortsel).

U kan zich solo, in duo, trio of kwartet inschrijven met maximum twee zelfgekozen nummers. Let op: iedere compagnon van uw duo, trio of kwartet dient zich afzonderlijk in te schrijven! De jury kiest maximum 15 beste nummers. Repetities voor deze productie zullen gehouden worden op vrijdagavond, beginnende in december. Er wordt rekening gehouden met examens en Kerstvakantie in de repetitieplanning, en door de verschillende aparte elementen in deze productie zal er zeker niet wekelijks voltallig gerepeteerd moeten worden.

Al deze informatie is te vinden op WWW.TONEELBSO.NET

Musical In other Words

GHOST

GHOST is de septemberproductie waar we in 2016 met Toneel- en Musicalgroep BSO onze tanden zullen inzetten. Een dynamische poprockmusical met een aangrijpend verhaal, de nodige humor en karaktervolle personages. Op alle musicalgebieden vormt deze productie een uitdaging voor wie op podium zal staan.

Deze musical vertelt het verhaal van Sam, een jonge kerel die gelukkig samen is met Molly. Hun leven loopt gesmeerd: hij als rijke bankdirecteur en zij als kunstenares. Hun goede vriend-aan-huis Carl geniet mee van het geluk van het koppel. Carl is tevens één van de bankmedewerkers van Sam, maar dat staat de vriendschap van de twee heren niet in de weg. Op een avond lopen Sam en Molly door de straten van New York, als Sam wordt neergeschoten. Hij sterft, en Molly blijft alleen achter. Sam blijft echter verder leven als geest, en kan Molly nog zien, horen en volgen. Hij leert met zijn nieuwe bestaan als geest omgaan, en probeert Molly duidelijk te maken dat hij niet toevallig is vermoord… Tot zijn groot ongeluk moet hij erachter komen dat Carl de aanleiding heeft gegeven op zijn moord, en dat probeert hij als geest duidelijk te maken aan Molly. Een volledige personagelijst is op onze website te vinden.

Met deze productie heeft T-Mg BSO vzw een BeNeLux-primeur op de planning staan: GHOST werd nog nooit eerder hier gespeeld. We zoeken minstens 12 mannen en 20 vrouwen voor deze productie

Audities

Op 25 oktober en 8 november kan u auditie komen doen voor deze topproductie, en dat in Kunstenhuis deFeniks in Mortsel (Tuinzaal).

In de eerste ronde wordt u gevraagd zelf een monoloog te kiezen en te brengen, en een lied uit de musical of eigen gekozen lied (afhankelijk van uw rolkeuze).

De tweede auditieronde bestaat uit improvisatie-opdrachten, een expressieles, samenzang en een dansronde.

Inschrijven voor dit project kan binnenkort via onze website. Repetities voor deze productie zullen gehouden worden op zondagmorgen/-middag en maandagavond, beginnend op zondag 21 februari.

Al deze (en méér) informatie is te vinden op WWW.TONEELBSO.NET

ghost