BROADWAY OF ANTWERP – UW LINK MET DE ANTWERPSE THEATERWERELD

broadwayofantwerp.be, BOA news en BOA magazine is het medium om op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen in de Antwerpse en vlaamse theaterwereld. Broadway of Antwerp biedt exclusieve interviews, recensies en foto- en videoreportages over de bekendste en amauteurtheaterstukken. 

Broadway of Antwerp is sinds 28 augustus 2013 online gegaan en sindsdien hebben we een heuse groei ondervonden in het aantal bezoekers op de website, volgers op social media kanalen, vrijwilligers en partners. 

Maandelijks plaatsen we een tientallen blogposts online die verspreid worden op de toebehorende social media kanalen. Ook door middel van een applicatie, theatermap, kalender, nieuwsbrief, offline communicatie-uitingen, … vergroten we ons bereik en trachten we relevante content aan te bieden aan onze gevarieerde doelgroep.

 Surfers bezoeken onze website om artikels te lezen over de bekendste theaterstukken, op de hoogte te blijven van audities, een kijkje te nemen in de kalender of om fotoreportages te bekijken.

Adverteren kan al vanaf 150€ per week.

Meer info? Contacteer ons!